20 mrt 2024

Walking Dinner 2024 op zondag 21 april

Zondag 21 april staat een heel bijzonder Walking Dinner gepland. Jong en oud zijn van harte welkom om mee te doen! U kunt bij verschillende gemeenteleden aan tafel schuiven om te eten of u kunt zelf het keukengerei ter hand nemen en samen met gemeenteleden een gezellig diner hebben. Het Walking Dinner start om 16.00 uur met een opening in de Dorpskerk.  

Deze zondag is de eerste dag dat wij kerken in de Dorpskerk en dus ook gebruik gaan maken van Het Venster. Hier willen wij een feestje van maken! Daarom sluiten wij het Walking Dinner om 18.45 uur af met een dessert-buffet in Het Venster. Wij willen hiervoor vragen of alle eters iets willen meenemen voor het dessert. Dit kunnen zij voorafgaand aan de opening, in Het Venster brengen. Er is een koelkast en vriezer aanwezig.  

U kunt zich opgeven voor het Walking Dinner tot zondag 7 april door te mailen naar walkingdinner@pgsassenheim.nl Lukt dit niet, dan kunt u één van ons aanspreken. U krijgt altijd een bevestiging per email. Wanneer u deze heeft ontvangen bent u pas echt aangemeld!  
 
Mee doen om te eten kan individueel of in groepjes van twee of drie personen. U (of uw groepje) gaat voor het voorgerecht en hoofdgerecht naar twee verschillende adressen. We komen met z'n allen in Het Venster voor het nagerecht. Wanneer u gaat koken, verzorgt u voor hooguit 6 gasten een diner. Wilt u bij uw aanmelding de onderstaande gegevens doorgeven? 
 
  • Ik ga graag langs om te eten (optioneel: samen met…………………………(max. 2 anderen)) 
  • Ik wil graag koken 
 
Naam, adres (kokers), telefoonnummer en e-mailadres.  
Heeft u dieetwensen of eet u vegetarisch, dan horen wij dit graag.  

Heeft u nog vragen, stuur dan gerust een e-mail naar walkingdinner@pgsassenheim.nl 

We zien elkaar graag op 21 april!  
Frank Reijerse, Loes Roos, Sandra Muilwijk, Evanne Stad en Lily Kruik  

 
terug