PG80+ Lunch 28 februari 2024

Een bijzondere 80+ ervaring
Voor het eerst, en na wat wikken en wegen, besloot ik om toch maar eens  deel te nemen aan de warme lunch voor 80 plussers.
Inmiddels ben ik al 85 jaar, dus het werd tijd!!  Best raar voor mij, omdat ik zelf nog steeds bij veel vrijwilligerswerk actief betrokken ben.
Maar het was een hartverwarmende ervaring; iedereen werd persoonlijk welkom geheten.
Lees meer 

PG80+ Verslag spelletjesmiddag 11 oktober 2023

Op woensdagmiddag 11 oktober j.l. organiseerde de activiteitencommissie van de Pastoraatsgroep 80+ een spelletjesmiddag voor de leden van deze groep. Nu over een paar weken de wintertijd weer ingaat, het eind van de middag al donker wordt en daardoor de avonden langer zullen zijn, wordt het tijd om de gezelschapsspelen weer voor de dag te halen.
Lees meer 

PG80+ Nieuws september 2023

Op woensdagmiddag 30 augustus j.l. kwamen zo’n 26 leden van de Pastoraatsgroep 80+ en de leden van de activiteitencommissie in de Blauwe Zaal van de Julianakerk bijeen om te genieten van een zomerse maaltijd. Na de regen, die ochtend, brachten onze gasten die middag de zon mee.
Lees meer 

PG80+ Verslag 25 januari 2023

Op woensdag 25 januari j.l. kwam de pastoraatsgroep 80+ voor de eerste keer in het jaar 2023 weer bij elkaar. Na een hartelijke ontvangst door de gastvrouwen en nadat we voorzien waren van een drankje, heette Gerry ons allen van harte welkom. Zij vertelde ons wat er op het programma stond. Deze keer bestond de lunch uit door de plaatselijke groenteboer gemaakte stamppotten van boerenkool en zuurkool, vergezeld van een stukje rookworst of een gehaktballetje

Lees meer