PG50+ Laarzenpadwandeling Kaageiland – 7 oktober 2023

Alle ingrediënten waren aanwezig voor een mooie wandeling met de 50+ Pastoraatsgroep op Kaag eiland. Mooi zonnig weer, goede wind voor een molen in bedrijf, een molen om te bekijken van binnen en buiten, een molenaar die informatie deelde, koffie, thee en koek voor onderweg en goed gezelschap. Mooie gesprekken terwijl we al wandelend, een enkel stukje glibberend, het laarzen pad op kaag eiland ontdekken
Lees meer 

PG50+ Shared dinner - 3 juni 2023

Op zaterdag 3 juni hebben we genoten van de afsluiting van ons seizoen met een ‘shared diner’.
Mede door het weer was het mogelijk om met de hele groep lekker buiten te zitten.
Iedereen had zijn best gedaan en het was een gevarieerd en smaakvol aanbod.
Lees meer 

PG50+ Rondleiding Bijbelse Tuin – 15 april 2023

Op zaterdag 15 april hebben we met de Pastoraatsgroep 50+ een bezoek gebracht aan de Bijbelse Tuin bij de Joannes de Doperkerk aan de Kruisweg in Hoofddorp. De tuin, een oase van rust in de drukte, is bekend geworden door de vele beelden van de Nederlandse kunstenaar Karel Gomes.

Lees meer 

PG50+ Filmavond – 24 januari 2023

Op dinsdag 24 januari kwamen ruim dertig gemeenteleden bij elkaar in de Julianakerk om met elkaar de film Les Choristes te kijken. De filmavond werd ingeleid door Ds. T. Moll.
Hij nodigde ons uit om na afloop van de film met elkaar onze eigen herinneringen uit onze schooltijd op te halen. Het riep na afloop bij iedereen leuke en bijzondere anekdotes op.

Lees meer