PG50+  Laarzenpad wandeling – 7 oktober

Op zaterdag 7 oktober gaan we als pastoraatsgroep 50+  op onze eerste activiteit van dit seizoen wandelen op het Kaageiland. We gaan een rondje maken via het Laarzenpad! Afstand circa 5 kilometer.
Via een aantal geplaveide kronkelstukjes belanden de uitvoerders van deze tocht al snel in de prachtige weilanden. Dat betekent ouderwets soppen en goed uitkijken om niet in de koeienvla te stappen. In het begin is met een trekvlot het eilandje Patmos, met de grootte van een flinke postzegel, te bezoeken. Zeker met nat weer is het wel verstandig om je laarzen aan te trekken.


Halverwege de wandeling worden we ontvangen door de molenaar, Albert Root, die ons het één en ander kan vertellen over de molen. Hier drinken we ook een kopje koffie/thee met wat lekkers.

Graag uiterlijk tot 4 oktober opgeven via e-mailadres pgsgroep5065@gmail.com .
Als u met de auto denkt te gaan, wilt u dat er dan bij vermelden?

Waar en wanneer
Verzamelen op zaterdag 7 oktober om 9.15 uur bij de Julianakerk, zodat we om 9.30 uur kunnen vertrekken met de auto of de fiets. Houd rekening met het pontje, er kan alleen contant afgerekenend worden (fietsen €1,=, auto incl. 4 pers. €4,50). We treffen elkaar op Kaageiland bij de Stal, Julianalaan 13a, na de Kaagse kerk.
Parkeren kan aan de Leidsemeerstraat, Buitenkaag

Met vriendelijke groet, namens de activiteitencommissie,

Nico Kersten
 
terug