PG50+ Presentaties Stichting Oud Sassenheim – 8 april 2024

Heden en verleden.
Op donderdag 18 april zijn we met de Pastoraatsgroep 50+ te gast geweest in gebouw De Coy van de stichting Oud Sassenheim. Deze verzorgde een avond vol Sassemse geschiedenis. Een mooie presentatie over het ontstaan en de vele verbouwingen van de Bernardus in de loop der jaren. Wie weet er nog dat er een kraamkamer in het oude pand van de Bernardus aanwezig was?
Lees meer 

PG50+ Filmavond – 6 februari 2024

Op dinsdag 6 februari kwamen ruim dertig gemeenteleden bij elkaar in de Julianakerk om met elkaar de film “The father” te kijken. De filmavond werd ingeleid door Ds. T. Moll. Hij nodigde ons uit om na afloop van de film met elkaar onze eigen ervaringen met het ouder worden van onze ouders te delen. Dit leidde na de film tot bewogen en soms intense gesprekken.
Lees meer 

PG50+ Laarzenpadwandeling Kaageiland – 7 oktober 2023

Alle ingrediënten waren aanwezig voor een mooie wandeling met de 50+ Pastoraatsgroep op Kaag eiland. Mooi zonnig weer, goede wind voor een molen in bedrijf, een molen om te bekijken van binnen en buiten, een molenaar die informatie deelde, koffie, thee en koek voor onderweg en goed gezelschap. Mooie gesprekken terwijl we al wandelend, een enkel stukje glibberend, het laarzen pad op kaag eiland ontdekken
Lees meer 

PG50+ Shared dinner - 3 juni 2023

Op zaterdag 3 juni hebben we genoten van de afsluiting van ons seizoen met een ‘shared diner’.
Mede door het weer was het mogelijk om met de hele groep lekker buiten te zitten.
Iedereen had zijn best gedaan en het was een gevarieerd en smaakvol aanbod.
Lees meer 

PG50+ Rondleiding Bijbelse Tuin – 15 april 2023

Op zaterdag 15 april hebben we met de Pastoraatsgroep 50+ een bezoek gebracht aan de Bijbelse Tuin bij de Joannes de Doperkerk aan de Kruisweg in Hoofddorp. De tuin, een oase van rust in de drukte, is bekend geworden door de vele beelden van de Nederlandse kunstenaar Karel Gomes.

Lees meer