25 nov 2023

Kerstmiddag 75 jaar en ouder

Het College van Diakenen zal ook dit jaar weer een Kerstmiddag voor u organiseren. Wij doen dit in samenwerking met de Havenkerk. De datum is woensdag 13 december en deze Kerstbijeenkomst vindt plaats in de Dorpskerk. Wij nodigen gemeenteleden van 75 jaar en ouder hiervoor van harte uit. 
Is uw partner jonger dan 75 jaar, dan is hij of zij vanzelfsprekend ook van harte welkom.

Vanaf 14.15 uur staat de deur van de Dorpskerk open en wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. Tot 14.45 uur is er dan gelegenheid om koffie en thee te nuttigen met wat lekkers en om 15.00 begint de liturgische viering. 
Daarna heeft u gelegenheid met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Tussen 16.30 en 17.00 uur sluiten wij de middag af.

Wilt u naar de Kerstbijeenkomst komen? Vul dan het strookje in dat in Op weg staat. U kunt daarop ook aangeven of u opgehaald en thuisgebracht wilt worden. 
Tevens vragen wij u aan te geven of u andere mensen kunt ophalen en wegbrengen. Het strookje kunt u tijdens een kerkdienst in de collectezakken bij de uitgang doen. 

U kunt ook e-mailen of bellen naar één van de hieronder genoemde diakenen.

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 3 december, zodat wij weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.
Wij hopen u op 13 december welkom te mogen heten in de Dorpskerk, zodat we met elkaar een fijne samenkomst hebben in de aanloop naar het Kerstfeest.

Namens het college van diakenen,

·         Jaap de Ruijter         tel. 21 02 89                  j.a.l.deruijter@kpnmail.nl

·         Rene Eikelenboom   tel. 23 05 29                  eikelenboom.vdlee@kpnmail.nl

·         Gert Lutjeboer          tel. 06 83 78 15 26        arktek@live.nl

·         Els Luijk                    tel. 06 18 08 26 68        elsluijk1@versatel.nl
 

 
terug