27 apr 2024

Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd 

Vrijdag 26 april zijn een 3-tal gemeenteleden van PG Sassenheim gedecoreerd.
In de gemeente Teylingen met 15 gedecoreerden is bij de gemeenteleden dhr. Arie Dwarswaard en mevr. Marijke Loenen-Jansen de koninklijke onderscheiding opgespeld. Beiden benoemd als Lid in de Orde van Oranje Nassau.
In Lisse met 6 gedecoreerden is bij gemeentelid mevr. Lenie Kooy – van de Wetering  de koninklijke onderscheiding - eveneens Lid in de Orde van Oranje Nassau -  opgespeld.
 
Marijke Loenen-Jansen
Marijke is gedecoreerd vanwege het feit dat ze al 32 jaar betrokken is als vrijwilliger voor de Hervormde Gemeente / PG Sassenheim.
Voor de jarenlange coördinatie van het Pastoraatswerk 80plus, de Gebedsgroep, het vele bezoekwerk in de kerkelijke gemeente en daarbuiten.
Daarnaast als vrijwilliger bij Kringloopwinkel Op Dreef, EHBO en nog meer.
 
Lenie Kooy-van de Wetering
Lenie is vanaf het allereerste begin (1989) van de Kringloopwinkel als vrijwilliger betrokken. Ruim 13 jaar was zij actief lid van de commissie Pastoraal Fonds van PG Sassenheim. En nog steeds volop actief op de afdeling Curiosa van de Kringloopwinkel.
 
Arie Dwarswaard
Als vrijwilliger betrokken bij eerst de Protestantse Gemeente Voorhout en sinds een groot aantal jaren bij PG Sassenheim. Als scriba en bij Vorming & Toerusting.
Daarnaast bij de Stichting Boerhavehuis en tuin, kinderboerderij Klaprooshof in Voorhout, Paddenstoelenwerkgroep in Noordwijk, de Historische Kring Voorhout.
En tevens volop betrokken bij de bloembollenteelt, de Bollenstreek en de natuur in het bijzonder.
 
Namens de kerkenraad en de gemeenteleden van PG Sassenheim de hartelijke felicitaties voor de welverdiende koninklijke onderscheiding die aan Marijke, Lenie en Arie is uitgereikt. Voor jarenlange trouwe inzet (en nog steeds actief!) voor kerk en samenleving.
terug

Agenda

Dorpskerk ( dhr. J.J. Snoek)

zo 26 mei 2024 om 10.00 uur

Dorpskerk ( ds. A. Wicke)

zo 02 jun 2024 om 10.00 uur

Zondagsbrief / Op weg


Collecte


Live Stream Kerkdienst


Zaalverhuur


Veilige Kerk