Veilige Kerk

Informatie Veilige Kerk
We willen graag dat je je veilig voelt in de Protestantse Kerken in Kaag, Sassenheim, Voorhout en Warmond. Veilig om te zijn wie je bent. Veilig om je geloof te beleven. Maar ook om nare en vervelende dingen bespreekbaar te maken, die je zijn overkomen of die je gesignaleerd hebt. Dat geldt zowel voor onze kerken als voor alle andere plekken waar we werken en samenkomen.

Het clusterteam van de gezamenlijke kerken PG Warmond, Voorhout en Sassenheim, geaccordeerd door de kerkenraden van genoemde gemeenten, heeft zich bezig gehouden met het onderwerp ‘Veilige Kerk’. Het onderwerp is ingegeven door de Protestantse Kerken Nederland. Lopende dit alles heeft ook PG Kaag zich aangesloten bij de ‘Veilige Kerk’. Het resultaat hiervan is de installatie van een 2-tal vertrouwenspersonen en daarnaast een 3-tal documenten ‘Veilige Kerk’, zie onderstaand.


Vertrouwenspersonen:
Gijsje Duijzer | Vertrouwenspersoon
gduijzer@yahoo.com of 06-48017412

Roel Willemze | Vertrouwenspersoon
r.willemze@outlook.com of 06-42868253


Documenten Veilige Kerk: Mocht u aanvullende vragen hebben, dan kunt u zich laten informeren voor de voorzitter van de kerkenraad, Kees de Jong: dejongc@ziggo.nl of informatie vragen bij de scriba, Arie Dwarswaard: scriba@pgsassenheim.nl
 
terug