Wel & Wee

Wijk West (ds Bosma) 

Overleden

  • Donderdag 21 mei, hemelvaartsdag, is overleden onze diaken Jansje (Janske) Delhaas-van Nieuwkoop. Janske is 61 jaar geworden. De afscheidsdienst zal in besloten kring worden gehouden op woensdag 27 mei a.s. om 13.30 uur. De dienst zal zijn in de Julianakerk. Na de dienst is de crematie.

Thuisgekomen:

  • dhr. Th.J.K. Reitsma

Thuis:

Vanaf begin oktober moet Thijs één keer per week voor zijn behandeling naar het ziekenhuis. Waarschijnlijk zal dat de komende maanden zo blijven. Het ziekenhuisbezoek is vanaf nu dus gelukkig iets minder vaak, maar Thijs moet voorlopig nog wel volhouden. Want zijn behandeling vindt vanaf nu meer thuis plaats. De slotzin van dit stukje blijft dus nog dat kaarten meer dan van harte welkom zijn! Zij kunnen worden gestuurd naar Willem-Alexanderlaan 2,  2171 ZB Sassenheim. 

 

 

Wijk Oost (ds Betting)

Overleden

  • Dinsdag 19 mei is mevr. Lenie van der Zwart- van den Oever (Kagerplein) overleden. Zij is 80 jaar geworden. De uitvaartdienst wordt gehouden in besloten kring op dinsdag 26 mei a.s. in de Dorpskerk en is vanaf 10.30 uur te beluisteren via www.kerkomroep.nl/#/kerken/10670 . Aansluitend is de begrafenis op het kerkhof rondom de kerk.
  • Op zondag 24 mei is er een einde gekomen aan het leven van mevr. Jacoba (Co) Mosselman-Boom. Ze woonde in de Sassembourg. Ze is 97 jaar geworden. Haar uitvaartdienst zal op donderdag 28 mei om 10.30 uur in besloten kring plaatsvinden in de Dorpskerk. Aansluitend is de begrafenis op het kerkhof rondom de kerk. De dienst is te beluisteren via www.kerkomroep.nl/#/kerken/10670.

 

 

 

alrijne-logoAlrijne Leiden
Postbus 9650,
2300 RD Leiden

(voorheen Diaconessenhuis)

logo-lumcLUMC

Postbus 9600,
2300 RC Leiden

alrijne-logoAlrijne Leiderdorp
Postbus 4220,
2350 CC Leiderdorp

(voorheen Rijnland Ziekenhuis)