Kerkenveiling 2019

Sassemer Kerkenveiling - 8 november 2019

hamer 450x301


Beste broeders en zusters,
Zoals jullie allemaal al hebben kunnen lezen in de Op Weg of via de website organiseren we op vrijdag 8 november opnieuw de Sassemer kerkenveiling. Natuurlijk is ons doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onze mooie gemeente, maar bovenal moet de avond ook vooral leuk en gezellig zijn voor jong en oud!

 
Een mooie manier om zowel het gemeenschapsgevoel te bevorderen en gelijktijdig wat extra inkomsten te realiseren is door uw eigen talenten aan te bieden. Hierbij kunt u denken aan het geven van bijles in bepaalde vakken voor schoolgaande jeugd of het helpen gebruiken van een computer of tablet aan beginnende gemeenteleden. Een ander idee is het geven van muziekles of een product dat u hobbymatig of beroepsmatig maakt. Misschien kunt u uw kookkunsten aanwenden voor een gezellig diner of BBQ of gewoon een andere lekkernij. Ook kunt u denken aan het aanbieden van uw twee rechterhanden voor allerhande klussen in huis, in de tuin of aan een auto of fiets. Ook leuk en gezellig is het aanbieden van een gezellige activiteit om samen te gaan ondernemen, zoals museumbezoek of een mooie locatie. De wat oudere kinderen zouden een oppasavond voor jonge ouders of een autowasbon kunnen aanbieden. 
 
Kortom het maakt niet uit wat u aanbiedt, we hebben allemaal mooie talenten ontvangen die u hiervoor in kunt zetten. En het mes snijd aan twee kanten, u helpt een ander gemeentelid en leert elkaar wat beter kennen en u helpt mee aan het in stand houden van onze mooie gemeente.
 
Wij ontvangen graag een beschrijving van wat u aan wilt bieden en welke minimale prijs u verlangd. Wij plaatsen dit allemaal op een zogenaamde kavellijst waarop ingeschreven kan worden, als prijs bij het rad voor fortuin of de Bingo of als kavel in veiling.
 
U kunt uw talent aanleveren via ons emailadres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch via één van de commissieleden:
 

Willem Mantel. Voorzitter. 06-53147642                
Annette Kampinga. Secretaris. 06-17530678
Yvonne Bosveld. Penningmeester. 06-10308645
Betty van Duijn. Commissielid. 06-15384848
Ariska van Delft. Commissielid. 06-36078975


Bankrekeningnummer: NL34 RABO 0357 201 264

sassemerkerkenveiling logo

Start kerkenveiling